www.zentrum.hu/


www.ldu.hu/

2022.08.12. péntek, Klára napja.23:27

» Aktuális
» Köszöntő
» Önkormányzat
» Intézmények
» Kultúra
» Klubok
» Szolgáltatások
» Galéria
» Pályázatok
» Fórum
» Partnerek

Köszöntő
Köszöntjük Babarcon!
pecsi_sandor_400

a változatos arculatot mutató kiváló domborzati és éghajlati viszonyokkal rendelkező községünkben!

A baranyai dombvidék egyik völgyébe épült községünk, Babarc, melynek közigazgatási területén jó minőségű szántóföldek és számtalan erdő található, melyek egykoron is és most is kiváló vadállományukról, a bennük lezajlott nagy vadászatokról váltak ismertté.
E honlap segítségével szeretnék községünket bemutatni, a világ számára elérhetővé tenni és rajta keresztül annak lakóit megismertetni az érdeklődőkkel. Mi arra törekszünk, hogy községünket egyre többen megismerjék, látogassák, hiszen nálunk is van mit megnézni. Honlapunkról megtudhatják látogatóink, hogy a településünknek és környékének milyen volt múltja, történelme, milyen jelene és milyen jövőt álmodunk magunknak. A település földrajzi adottságai, a baranyai dombság miatt kiválóan alkalmas szőlőtermelésre, borászatra, de pihenésre is, hiszen közigazgatási területén kiemelkedően jó kerékpáros és lovas terepeket. Az itt lakók híresek vendégszeretetükről.
Fontos, hogy az Ön - várható vendégünk - a böngészés mellett kikapcsolódjon, és a községünkben élő embereken keresztül ismerje meg a falut, a környező tájakat, városokat, azok történelmét, az emberi életet.
A honlapunkat látogató kedves vendég később már, mint kedves ismerős jön hozzánk a valóságban vissza.

Reméljük honlapunk elnyeri tetszését, sikerül felkeltenünk érdeklodését, és hamarosan ellátogat hozzánk.
Községünk jellegzetes - tájjellegű - boraival, vendégszerető emberekkel várja az idelátogató kedves vendégeket.

Aktuális | impressum | (c)Pulse - www.digitallyimported.hu